Hampaasi Hammaslääkäri

Suomalainen täyden palvelun hammaslääkäriasema

Laadukasta ja kokonaisvaltaista hammashoitoa moderneilla ja viihtyisillä Hampaasi hammaslääkäriasemilla Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Ammattitaitoiset hammaslääkärimme sekä suuhygienistimme tarjoavat kaikki hammashoitopalvelut samalla vastaanotolla. Tervetuloa oikeasti mukavaan ja poikkeuksellisen viihtyisään hammashoitoon.

Tutustu hammaslääkärin vastaanottoihimme ja varaa aika!

Hampaasi kruunaa hymysi!

Hampaasi Aviapolis

AVIAPOLIS - VANTAA

Viihtyisä hammaslääkäriasema Vantaalla Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumassa, lähellä kehäradan Aviapolis-asemaa.

Hampaasi Herttoniemi

HERTSI - HELSINKI

Moderni hammaslääkäriasema kauppakeskus Hertsissä Herttoniemessä hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Hammaslääkäri Espoo odotustila

ISO OMENA - ESPOO

Kattavan palvelun hammaslääkäriasema Ison Omenan kauppakeskuksessa Espoon Matinkylässä.

Hampaasi Hammaslääkärit

Tarjoamme suun hyvinvoinnillesi kokonaisvaltaiset palvelut alan huippuammattilaisten toimesta. Käytössämme on alan parhaat laitteistot sekä tekniikat. Oli tarpeesi sitten hammastarkastus tai esteettinen hampaiden valkaisu toteutamme toiveesi sekä tarpeesi ammattitaidolla ja lämmöllä. Meille saapuessa ei tarvitse pelätä eikä pyytää anteeksi. Tutustu palveluihimme ja varaa aikasi. Sinun hampaasi ansaitsevat sen.

Hampaasi kruunaa hymysi

Tarjoamme palvelumme laadukkaasti, myös kiireessä. Olemme yksityinen toimija, jolloin voimme keskittyä sinuun ja hampaidesi hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Haluamme tarjota sinulle turvallisen ja laadukkaan kokemuksen. Voit maksaa meillä myös e-passilla. Tarvittaessa tutustu myös rahoitusvaihtoehtoon hammashoitosi toteuttamista varten. 

Hampaasi hammaslääkäri hintalappu

Hintoja

Hammashoidon ja toimenpiteen hintaan vaikuttaa sen vaikeus sekä kesto. Maksuvälineenä käyvät useimmat maksukortit ja käteinen sekä ePassi.

Hampaasi hammaslääkäri map

Meistä

Olemme ketjuihin kuulumaton, suomalainen yksityinen hammaslääkäriasema ja meillä on käytössämme alan parhaat laitteistot.

Hampaasi hammaslääkäri vantaa vastaanotto