Hampaasi Iso Omena

Open Hours:
Ma-to 8-19.30
Pe 8-14.30
(La-su kiinni)

Phone:
+358 10 201 2040 

Kaupunkien palvelusetelien ajanvaraukset vain puhelimitse

Address:
Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11, Matinkylä
02230 Espoo

Email:
omena@hampaasi.fi

Hampaasi Iso Omena - viihtyisä ja osaava hammaslääkäri Espoossa

Hampaasi Iso Omena on moderni yksityinen hammaslääkäri Espoon Matinkylässä. Ystävälliset ja ammattitaitoiset hammaslääkärimme, suuhygienistimme ja muu henkilökuntamme tarjoavat kattavat hammashoitopalvelut alan uusimpia laitteita ja tekniikoita käyttäen.

Hammaslääkärin ajanvaraus Hampaasi Iso Omena, Espoo

Kaupunkien palvelusetelien ajanvaraukset vain puhelimitse

Hampaasi Iso Omena tarjoaa miellyttävän hammaslääkärikokemuksen

Etsitkö pelkopotilaisiin erikoistunutta hammaslääkäriä Espoossa? Me Hampaasi hammaslääkäriasemilla autamme sinua saamaan myönteisen kokemuksen hammaslääkärikäynnistä. Varmistamme, että saat tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan hoidon, joka perustuu keskinäiseen luottamukseen ja turvallisuuden tunteeseen. Teemme Hampaasi hammaslääkäriasemilla parhaamme, että tunnet olosi mukavaksi ja rentoutuneeksi vierailusi aikana.

Ymmärrämme, että ajatus hammaslääkärissä käynnistä voi hermostuttaa sinua hammaslääkäripelko on yleistä. Olemme täällä auttaaksemme lievittämään pelkojasi ja tekemään käynnistäsi mahdollisimman mukavan. Hampaasi Ison Omenan henkilökuntamme kuuntelee huolesi ja kunnioittaa toiveitasi vastaanoton aikana.

Lue lisää vaihtoehdoista, joita tarjoamme pelkopotilaille

Varaa aikasi jo tänään viihtyisään ja laadukkaaseen hammaslääkäriin Espoon Isoon Omenaan.

Welcome to Hampaasi!

Hampaasi Omena

Kauppakeskus Iso Omena 

2. kerros, Infopisteen yläpuolella, vaateliike Zaran miestenosastoa vastapäätä

Espoon hammashoitotiimimme

Olen kokenut hammaslääkäri. Hoidan pelkopotilaita tarvittaessa esilääkityksessä tai sedaatiossa. Hampaanpoistot kuuluvat mieluisiin toimenpiteisiini. Minulla on KKTT -toimenpidevastaavan tutkinto 3D-röntgenkuvien ottoon.

PEKKA VIITA

DENTIST

I am a gentle general dentist. I provide versatile basic dental care for patients of all ages, and I am also happy to accept patients with fears. I serve in Finnish, English and Swedish. Warm welcome!

JOHANNA KIVELÄ

DENTIST

I am a friendly and gentle dentist. I perform all procedures in a comprehensive manner carefully and listening to the patient. I'm in my dream job and I believe that it's reflected in my work. Warm welcome!

HENRIIKKA TIMONEN

DENTIST

Huolellista hammashoitoa rauhallisella otteella. Teen laaja-alaisesti perushammashoitoa sekä lisäksi protetiikkaa. Hoidan mielelläni myös pelkopotilaita. Tervetuloa vastaanotolleni!

TEPPO KINNUNEN

DENTIST

Olen yleishammaslääkäri. Osaamiseeni kuuluvat paikkaus, juurihoidot, keraamiset täytteet ja kruunut sekä hampaan poistot. Hoidan pelkopotilaita esilääkityksessä ja sedaatiossa. Kielitaitoni on suomi, englanti ja ruotsi. Lämpimästi tervetuloa!

SARI NÄTYNKI

DENTIST

Haluan hoitaa sinua huolella ja hellävaraisesti. Teen kaikkea hammashoitoa yhteistyössä erikoishammaslääkäreidemme kanssa. Hoidan kaikenikäisiä potilaita. Palvelen sinua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Tervetuloa!

GITTE PARMANEN

DENTIST

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

ULLA WESTERLUND

IENSAIRAUKSIEN EHL (PARODONTOLOGIA)

Olen rauhallinen ja kokenut oikoja. Teen oikomishoitoa kaiken ikäisille irtokojeilla, kiinteillä kojeilla ja kalvoilla. Teen lisäksi purenta- ja kuorsauskiskoja. Toimin myös yhteistyössä kirurgin ja proteetikon kanssa. Lämpimästi tervetuloa!

AULIS UUSITALO

SPECIALIST DENTIST IN ORTHODONTICS

Olen kokenut protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäri. Teen protetiikkaa kuten esim. implanttihoitoja, implanttikruunuja sekä irtoprotetiikkaa. Konsultaatiokäynnillä selvitetään hoidon tarve sekä hoitovaihtoehdot. Lämpimästi tervetuloa!

PETER RUSANEN

EHL, HLT PROTETIIKKA JA PURENTAFYSIOLOGIA

Vastaanotolleni tullaan kun hampaita puuttuu tai purenta koetaan vajaavaiseksi. Erikoisalaani on myös puremalihasten ja leukanivelten kivun hoito. Tärkeää on löytää jokaiselle parhaiten tarvetta vastaava hoitomuoto. Lämpimästi tervetuloa!

JANNE FRIMAN

EHL PROTETIIKKA JA PURENTAFYSIOLOGIA

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

JYRKI TÖRNWALL

ORAL- AND JAW SURGEON

Lämpimästi tervetuloa Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

TIINA NIEMI-KORPI

DENTAL HYGIENIST

Olen kokenut ja helläkätinen suuhygienisti. Haluan antaa asiakkaille positiivisen ja miellyttävän kokemuksen hammashoitokäynnistä. Työtehtäviini kuuluu hammaskivenpoistot, soodapuhdistukset sekä valkaisut. Lämpimästi tervetuloa!

HEIDI PERÄLÄ

DENTAL HYGIENIST

Ennaltaehkäisevän hoidon sekä ien- ja kiinnityskudossairauksien hoidon lisäksi hallitsen esteettisen hammashoidon. Voit varata ajan mm. hammaskivenpoistoon, valkaisuun ja hammaskorun kiinnitykseen (oma koru).

ANNE OJANTAUSTA

DENTAL HYGIENIST

Hampaasi Omenassa toimin hoitohenkilöstön esihenkilötehtävissä, organisoin vastaanottomme päivittäistä toimintaa sekä olen ammattitaitoisen, iloisen toimistohenkilöstön ja hoitohenkilöstön apuna päivittäisissä toimissa.

NINA PULLI

ASEMAVASTAAVA

Hammashoitajamme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi Hampaasi Omenaan, Espoon Matinkylään!

HAMMASHOITAJAT

AMMATTITAITOISET HAMMASHOITAJAMME

Phone:
+358 10 201 2040

Email:
omena@hampaasi.fi

Kauppakeskus Iso Omena
Piispansilta 11, 02230 Espoo

Hampaasi Iso Omena palvelut

Hanki hymy, jonka olet aina halunnut. Hampaasin hammaslääkäri Espoossa tarjoaa yleishammaslääketieteen ja suun terveydenhuollon lisäksi esteettistä hammashoitoa ja suuhygienistin palveluja.

Lisätietoja palveluistamme saat klikkaamalla alla olevia painikkeita.

Hammaslääkäri Espoo sisäänkäynti

Vastaanottomme - Hammaslääkäri Espoon Isossa Omena

Valoisa ja viihtyisä hammaslääkärimme Espoossa tarjoaa rauhallisen ja turvallisen hoitoympäristön. Löydät Hampaasi Ison Omenan osoitteesta Piispansilta 11, 02230 Espoo.

Welcome to comprehensive dental care!

Hammaslääkärin ajanvaraus Hampaasi Iso Omena, Espoo