Yrityshammashoito

Yrityshammashoito on työntekijälle tarjottava hammashoitoetu, jossa työnantaja osallistuu henkilöstön hammashoitokuluihin sopimuksen mukaisesti. Hammashoito on verovapaa ja verovähennettävä henkilöstöetu. Hampaasi tarjoaa juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan hammashoitosopimuksen.

Loistava henkilöstöetu

Hampaasi tarjoaa yrityksellenne kattavan ja juuri yrityksenne tarpeisiin sopivan yrityshammashoitopalvelun. Yrityshammashoito on kätevä ja kattava palvelu, joka on yrityksellenne verovähennettävä. Työntekijälle yrityshammashoito on täysin veroton henkilöstöetu.

Yrityksen toteuttamassa hammashoidossa on paljon hyötyjä. Hampaiden ja suun terveys on erittäin tärkeä osa koko ihmisen hyvinvointia ja suun hyvinvoinnista huolehtimalla voidaan estää ja ennaltaehkäistä sairauksia ja sitä kautta myös vähentää sairastumisia sekä sairaspoissaoloja.

Yrityksen järjestämä hammashoito on erinomainen kilpailuetu, ja osoittaa, että henkilökunnasta pidetään hyvää huolta.

Miten tarjota hammashoito työntekijöille?

Hampaasi hammaslääkäriasemien kanssa voit sopia kokonaisuuden aina yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Sovittavissa on esimerkiksi hoidon laajuus, eli millaisia hammashoidon palveluita yrityshammashoito kattaa sekä työntekijäkohtainen vuosittainen korvaussumma.

Hammashoidon järjestämiseksi yrityksesi tulee tehdä kirjallinen sopimus Hampaasi kanssa, joissa määritellään työntekijöiden hoitopaikka sekä hoitojen laajuus.

Hampaasi kanssa voidaan myös sopia joustavasti maksutavoista. Voimme laskuttaa yritystäsi suoraan tai työntekijä voi itse maksaa hoidon ensin, jonka jälkeen tekee ilmoituksen työnantajalle.

Hammashoitopalvelut on myös hyvä lisätä yrityksenne omaan työterveyspolitiikkaan / sopimukseenne.

Kiinnostuitko yrityshammashoidon tarjoamisesta yrityksenne työterveyden edistämiseksi?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Hampaasi Logo

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää hammashoidon toteuttamisesta teidän yritykselle.

Jaana Toiviainen

+358 10 201 2000 / Hampaasi vastaanotto

jaana.toiviainen@hampaasi.fi