Esteettinen hammashoito

Esteettinen hammashoito tarkoittaa hampaiden oikomista ja valkaisua sekä epäsymmetrian, kulumien ja värimuutosten korjaamista esimerkiksi keraamisten laminaattien ja osakruunujen avulla.

Esteettinen hammashoito

Esteettisen hoidon avulla on mahdollista palauttaa omien hampaiden luonnollinen ja kaunis väri. Hampaiden pinnan värimuutokset poistetaan valkaisun avulla ammattilaisten menetelmin ja välinein (lue lisää suuhygienistipalvelut).

Esteettisillä hoidoilla voidaan myös korjata kudospuutoksia sekä hampaiden värimuutoksia ja epäsymmetrisyyksiä esimerkiksi posliinisia laminaatteja tai osakruunuja hyödyntäen. Hampaiden virheasentoja on mahdollista korjata myös oikomishoidolla (lue lisää oikomishoidosta).

Keraamiset laminaatit

Kuluneiden, lyhentyneiden tai muulla tavoin vaurioituneiden hampaiden ulkonäköä voidaan parantaa hammaslaminaattien avulla. Keraaminen laminaatti mahdollistaa luonnollisen lopputuloksen, tarttuu hyvin hampaan pintaan ja on materiaalina kestävä. Keraamisia laminaatteja voidaan käyttää kaikenikäisille ja kaikkiin hampaisiin. Keraamiset laminaatit kestävät vuosikausia tai jopa eliniän, kun niitä hoidetaan oikein.