Hammaslääkärin etävastaanotto

Sinun suusi parhaan hyvinvoinnin varmistamiseksi päivittäistoiminnan lisäksi teemme Hampaasi hammaslääkäriasemilla yhteistyötä Rokdent Oy:n kanssa ja tarjoamme etävastaanottopalvelua Hammasonline-palvelussa. Hammasonline-palvelussa voit esimerkiksi suunnitella tulevaa hoitoa tai kysyä epäselväksi jääneitä asioita. Saat sieltä apua myös silloin, kun särky tai tapaturma yllättää vastaanottoajan ulkopuolella. Vastaanottomme hammaslääkäreistä etävastaanottoa palvelussa tarjoavat tällä hetkellä hammaslääkärit Henriikka Timonen, Teppo Kinnunen ja Johanna Kivelä.

Hammasonlinessa voit keskustella hammaslääkärien kanssa ilman ajanvarausta hoidon tarpeista, hoidon mahdollisuuksista, toimenpiteiden jälkihoidosta tai kysyä muita mieltäsi askarruttavia kysymyksiä hammashoidosta. Hammasonlinen kautta saat myös ohjauksen vastaanotoillemme sinulle sopivan hoidon toteuttamista ja arviointia varten.

Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä Hammasonline asiakaspalveluun

Huom. Linkistä siirryt Rokdent Oy:n hallinnoimalle chat-alustalle. Tutustu tilausehtoihin sekä rekisteriselosteeseen tästä

Tutustu palvelun hinnoitteluun

Lisätietoja Hammasonline palvelusta

Ota yhteyttä asiakaspalveluun