Hampaasi Aviapolis Vantaa

Aukioloajat:
Ma-to 8-19
Pe 8-15
La-su kiinni

Puhelinajanvaraus:
+358 10 201 2000

Osoite:
Aviabulevardi II
Karhumäenkuja 2
01530 Vantaa

Sähköpostiosoite:
info@hampaasi.fi

Hammaslääkäri Vantaa Aviapolis

Laadukas ja moderni vastaanottomme Vantaan Aviapoliksessa. Ammattitaitoiset ja ystävälliset lääkärimme sekä hygienistimme palvelevat sinua kattavasti alan parhailla laitteilla ja tekniikoilla. Meille tullessa otamme sinut aina vastaan lämmöllä ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa suullesi alueen parhaan hoidon. Tutustu ammattilaisiimme ja varaa aikasi!

Olen hellävarainen yleishammaslääkäri. Teen monipuolisesti perushammashoitoa kaikenikäisille potilaille ja otan mielelläni vastaan myös pelkopotilaita. Palvelen suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Lämpimästi tervetuloa!

JOHANNA KIVELÄ

HAMMASLÄÄKÄRI

Alan kehitystä seuraavana ammattilaisena olen kiinnostunut protetiikasta sekä suu- ja leukakirurgiasta. Kokemusta minulta löytyy hammasimplanttien parista ja digitaalisen hammaslääketieteen saralta. Tervetuloa!

TEO SOIKKELI

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen potilaan huomioiva hammaslääkäri. Olen työskennellyt yksityishammaslääkärinä ja YTHS:llä. Teen laaja-alaisesti kokonaishoitoja yhteistyössä muiden alan taitajien kanssa. Pidän työstäni. Hoidan mielelläni pelkopotilaita.

MINNA JOKINEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Perushammashoidon lisäksi mielenkiintoni kohdistuu esteettiseen hoitoon, protetiikkaan ja implanttihoitoon. Terve suu, kauniit hampaat ja hymyilevä potilas ovat työstäni paras palkinto! Kielitaito: suomi, englanti, viro, venäjä.

MEELIS RAJASALU

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen kokenut pitkän linjan ammattilainen. Työssäni olen ammattitaitoinen ja asiakasta kuunteleva. Teen kaikki suukirurgiset toimenpiteet ja implanttien asettamisen. Rauhallisella asenteella hoidan hammaslääkäripelkoisia asiakkaita. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi.

PETTERI LOUHIKOSKI

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen virkavapaalla vuoden 2022 ja palaan työhön jälleen tammikuussa 2023. Hampaasin ammattitaitoiset hammaslääkärit palvelevat ja auttavat sinua tarvittaessa.

TOMMI STRAUSZ

HAMMASLÄÄKÄRI

Hoidan sinua Hampaasi Aviapoliksessa.Lämpimästi tervetuloa!

TOM LINDHOLM

SUU- JA LEUKAKIRURGI

Työhöni kuuluu ien- ja kiinnityskudossairauksien hoito. Poistan hammaskiveä ja värjäymiä, sekä ohjaan oikeanlaiseen kotihoitoon. Teen esteettisiä hoitoja, kuten soodapuhdistuksia ja valkaisuja. Hoidan mielelläni pelkopotilaita ja lapsia. Tervetuloa!

VIIVI SOIKKELI

SUUHYGIENISTI

Hoidan mielelläni kaikenikäisiä potilaita ja pelkopotilaita. Minulle voit varata ajan hammaskivenpoistoon, soodapuhdistukseen, valkaisuarviointiin, hampaiden valkaisuun, hammaskorun kiinnitykseen ja omahoidon ohjaukseen. Tervetuloa!

KATI KUITTINEN

SUUHYGIENISTI

Teen hammaskivenpoistoa ja kotihoidonohjausta, hampaiden pinnoituksia, valkaisuja ja soodapuhdistuksia. Pyrin tarjoamaan asiakkaalle kivutonta hoitoa, tarvittaessa puudutuksessa. Lämpimästi tervetuloa! Kaikista hoidoistani -20%

IIDA TAKAMÄKI

SUUHYGIENISTIOPISKELIJA

Tervetuloa Hampaasi Aviapolikseen Vantaalle!

PETRA LOKKILA

HAMMASHOITAJA

Teen työni iloisella ja ystävällisellä otteella. Huomioin myös yksilölliset tarpeesi ja huolehdimme työparini kanssa, että käyntisi on miellyttävä ja mahdollisimman kivuton. Meidän hoidossa sinun ei tarvitse jännittää. Lämpimästi tervetuloa.

TEIJA KOLEHMAINEN

HAMMASHOITAJA

Tervetuloa Hampaasi Aviapolikseen Vantaalle!

ROOSA MÄÄTTÄ

HAMMASHOITAJA

Tervetuloa Hampaasi Aviapolikseen Vantaalle!

SIMO LOHI

SUU- JA LEUKAKIRURGI

Puhelinajanvaraus:
+358 10 201 2000

Sähköpostiosoite:
info@hampaasi.fi

Aviabulevardi II, Karhumäenkuja 2
01530 Vantaa

Hampaasi Aviapolis

Tutustu Hampaasi Aviapoliksen palveluihimme

Tutustu laadukkaisiin ja kokonaisvaltaisiin suun hyvinvoinnin palveluihimme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä alan moderneimmat laitteet takaavat alueen parhaan hoidon hampaillesi Vantaan Aviapoliksessa. Tutustu myös esteettisiin sekä suuhygienistin palveluihimme. 

Hampaasi hammaslääkärit

Viihtyisä vastaanotto Vantaalla

Moderni ja viihtyisä vastaanotto takaa sinulle miellyttävän kokemuksen jokaisella kerralla. Tervetuloa kokonaisvaltaiseen hammashoitoon!