Hampaasi Aviapolis Vantaa

Aukioloajat:
Ma-to 8-19
Pe 8-15
La-su kiinni

Puhelinajanvaraus:
+358 10 201 2000

Osoite:
Aviabulevardi II
Karhumäenkuja 2
01530 Vantaa

Sähköpostiosoite:
info@hampaasi.fi

Hampaasi Aviapolis – laadukas ja lämminhenkinen hammaslääkäri Vantaalla

Hampaasi Aviapolis on tasokas ja moderni yksityinen hammaslääkäri Vantaan Aviapoliksessa. Ammattitaitoiset ja ystävälliset hammaslääkärit sekä suuhygienistit tarjoavat kattavat hammashoitopalvelut alan parhailla laitteilla ja tekniikoilla.

Varaa toimipisteeseen Vantaa, Aviapolis

Otamme sinut vastaan lämmöllä hammashoitoon Vantaan toimipisteellemme ja varmistamme sopivan hoidon juuri sinun tarpeesi ja toiveesi huomioon ottaen. Yhteinen luottamus ja turvallisuuden tunne toimivat vankan ammattitaidon lisäksi tärkeänä perustana hyvälle hammashoidolle.

Hammaslääkäripelko on yleistä ja useimmille hammaslääkärikäynti tuntuu vähintäänkin jännittävältä. Olemme erikoistuneet pelkopotilaisiin ja teemme parhaamme, että Hampaasi Aviapoliksen vastaanotolle on mukava tulla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kuuntelee sinua ja ottaa toiveesi huomioon.

Varaa aikasi nyt poikkeuksellisen viihtyisään ja laadukkaaseen hammaslääkäriin Vantaan Aviapolikseen.

Hampaasi kruunaa hymysi!

Tutustu ammattilaisiimme ja varaa aikasi.

Vantaan hammashoitotiimimme

Alan kehitystä seuraavana ammattilaisena olen kiinnostunut protetiikasta sekä suu- ja leukakirurgiasta. Kokemusta minulta löytyy hammasimplanttien parista ja digitaalisen hammaslääketieteen saralta. Tervetuloa!

TEO SOIKKELI

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen potilaan huomioiva hammaslääkäri. Olen työskennellyt yksityishammaslääkärinä ja YTHS:llä. Teen laaja-alaisesti kokonaishoitoja yhteistyössä muiden alan taitajien kanssa. Pidän työstäni. Hoidan mielelläni pelkopotilaita.

MINNA JOKINEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Perushammashoidon lisäksi mielenkiintoni kohdistuu esteettiseen hoitoon, protetiikkaan ja implanttihoitoon. Terve suu, kauniit hampaat ja hymyilevä potilas ovat työstäni paras palkinto! Kielitaito: suomi, englanti, viro, venäjä.

MEELIS RAJASALU

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen työstäni innostunut hammaslääkäri. Tärkeää minulle on potilaan kuunteleminen ja työskentely kivuttomasti sekä huolellisesti. Teen laaja-alaisesti kaikkia toimenpiteitä korjaavasta hoidosta kalvo-oikomiseen. Erityisen kiinnostunut olen protetiikasta. Tervetuloa hoitooni!

TOMMI STRAUSZ

HAMMASLÄÄKÄRI

Haluan tarjota juuri sinulle ammattitaitoista hoitoa! Estetiikka ja protetiikka ovat lähellä sydäntäni ja paras palkinto työstäni on potilaan iloinen hymy onnistuneen hoidon jälkeen. Pelkopotilaille ajoittain jopa laulan. Tervetuloa hoitooni!

SINI LEINONEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen tuoreet tiedot ja taidot omaava hammaslääkäri. Hoidan mielelläni lapsi- ja pelkopotilaita lempeällä otteella. Kuuntelen aina toiveitasi ja teen kokemuksestasi mahdollisimman mukavan. Lämpimästi tervetuloa.

EERO KÄRTEVÄ

HAMMASLÄÄKÄRI

Hoidan monipuolisesti lapsien ja aikuisten esteettisiä ja toiminnallisia purenta- ja asentovirheitä. Oikomishoito voidaan suorittaa monilla eri tavoilla kiinteillä ja irroitettavilla oikomistavoilla. Varaa aikasi konsultaatiokäynnille. Tervetuloa.

NIINA RAIJ

OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

Hoidan sinua Hampaasi Aviapoliksessa. Lämpimästi tervetuloa!

TOM LINDHOLM

SUU- JA LEUKAKIRURGI

Olen rauhallinen ja helläkätinen suuhygienisti. Työhöni kuuluu hammaskiven- ja värjäytymien poisto, valkaisut ja kotihoidonopetus. Minulle on tärkeää kiireetön ja laadukas hammashoito. Lämpimästi tervetuloa!

VIIVI SOIKKELI

SUUHYGIENISTI

Hoidan mielelläni kaikenikäisiä potilaita ja pelkopotilaita. Minulle voit varata ajan hammaskivenpoistoon, soodapuhdistukseen, valkaisuarviointiin, hampaiden valkaisuun, hammaskorun kiinnitykseen ja omahoidon ohjaukseen. Tervetuloa!

KATI KUITTINEN

SUUHYGIENISTI

Teen hammaskivenpoistoa ja kotihoidonohjausta, hampaiden pinnoituksia, valkaisuja ja soodapuhdistuksia. Pyrin tarjoamaan asiakkaalle kivutonta hoitoa, tarvittaessa puudutuksessa. Lämpimästi tervetuloa!

IIDA TAKAMÄKI

SUUHYGIENISTI

Teen työtäni huolellisesti ja pyrin antamaan asiakkaalle aina miellyttävän hoitokokemuksen, myös tarvittaessa puudutuksessa. Panostan yksilölliseen omahoidon ohjaukseen. Lämpimästi tervetuloa!

PINJA SALONEN

SUUHYGIENISTI

Tervetuloa Hampaasi Aviapolikseen Vantaalle!

PETRA LOKKILA

HAMMASHOITAJA

Teen työni iloisella ja ystävällisellä otteella. Huomioin myös yksilölliset tarpeesi ja huolehdimme työparini kanssa, että käyntisi on miellyttävä ja mahdollisimman kivuton. Meidän hoidossa sinun ei tarvitse jännittää. Lämpimästi tervetuloa.

TEIJA KOLEHMAINEN

HAMMASHOITAJA

Tervetuloa Hampaasi Aviapolikseen Vantaalle!

ROOSA MÄÄTTÄ

HAMMASHOITAJA

Voit olla minuun yhteydessä hallinnollisissa asioissa ja yrityshammashoitosopimuksiin liittyen. Toimin myös Hampaasi Hertsissä ja Hampaasi Omenassa.

JAANA TOIVIAINEN

TALOUSHALLINTOVASTAAVA

Puhelinajanvaraus:
+358 10 201 2000

Sähköpostiosoite:
info@hampaasi.fi

Aviabulevardi II, Karhumäenkuja 2
01530 Vantaa

Hampaasi Aviapolis palvelut

Tutustu laadukkaisiin ja kokonaisvaltaisiin suun hyvinvoinnin palveluihimme Vantaan hammaslääkärin vastaanotollamme. Palveluihimme kuuluvat hammaslääkäri- ja hammashoitopalveluiden lisäksi myös esteettinen hammashoito sekä suuhygienistin palvelut. 

Lue lisää palveluista alla olevien painikkeiden kautta.

Hammaslääkäri vantaa vastaanotto

Vastaanottomme – hammaslääkäri Vantaan Aviapoliksessa

Valoisa, viihtyisä ja huippumoderni hammaslääkärin vastaanottomme Vantaalla varmistaa rauhallisen ja turvallisen hoidon sinulle. Löydät meidät osoitteesta Aviabulevardi 2, Vantaa.

Tervetuloa kokonaisvaltaiseen hammashoitoon!

Varaa toimipisteeseen Vantaa, Aviapolis