Hampaasi Hertsi

Aukioloajat:
Ma-to 8-19
Pe 8-15
La – Su suljettu

Puhelinajanvaraus:
+358 10 201 2020

Osoite:
Kauppakeskus Hertsi, 1. krs
Linnanrakentajantie 2
00880 Helsinki

Sähköpostiosoite:
hertsi@hampaasi.fi

Hammaslääkäri Hertsi, Herttoniemi

Laadukas ja moderni vastaanottomme Kauppakeskus Hertsissä, Herttoniemi. Ammattitaitoiset ja ystävälliset lääkärimme sekä hygienistimme palvelevat sinua kattavasti alan parhailla laitteilla ja tekniikoilla. Tutustu ammattilaisiimme ja varaa aikasi!

Löydät vastaanottomme Kauppakeskus Hertsin 1. kerroksesta.
Tutustu kauppakeskuksen pohjakarttaan tästä

Olen tehnyt perushammaslääkärin työtä yli 20 vuoden ajan. Rauhallinen työtapani soveltuu erityisesti iäkkäämmille ja pelkopotilaille. Toivotan kaikki potilaat lämpimästi tervetulleiksi.

PÄIVI KOIKKALAINEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen kokenut hammaslääkäri. Teen toimenpiteitä laaja-alaisesti. Erikoisosaamistani ovat esteettinen hoito ja kestävät keraamiset paikat. Olen työskennellyt onnistuneesti pelkopotilaiden kanssa. Lämpimästi tervetuloa hoitoon.

KARRI ÅBERG

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen ystävällinen ja helläkätinen hammaslääkäri. Teen laaja-alaisesti kaikkia toimenpiteitä huolellisesti ja potilasta kuunnellen. Olen unelma-ammatissani ja uskon, että se välittyy työstäni. Lämpimästi tervetuloa!

HENRIIKKA TIMONEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Olen potilaan huomioiva hammaslääkäri. Olen työskennellyt yksityishammaslääkärinä ja YTHS:llä. Teen laaja-alaisesti kokonaishoitoja yhteistyössä muiden alan taitajien kanssa. Pidän työstäni. Hoidan mielelläni pelkopotilaita.

MINNA JOKINEN

HAMMASLÄÄKÄRI

Hoidan sinua kattavasti ja varmalla otteella nyt Herttoniemessä. Olen kokenut ja helläotteinen hammaslääkäri yli 35 vuoden kokemuksella. Hoidan suun terveyttäsi monipuolisesti ja sinun toiveitasi kuunnellen. Lämpimästi tervetuloa.

Outi Hella-Lönnberg

HAMMASLÄÄKÄRI

Hoidan lasten- ja aikuisten esteettisiä sekä toiminnallisia purentavirheitä. Osaamiseeni kuuluvat oraalimotoriset kojeet, kuorsauskiskot ja purentakiskot. Hoidan pelkopotilaita. Hoito aloitetaan konsultaatiokäynnillä.

ANU KENTALA

OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

Erityisosaamistani ovat lasten ja nuorten oikomis- ja oraalimotoriset hoidot. Ensikäynnillä kartoitetaan oikomistarve ja mahdollisuudet sekä arvioidaan hoidon optimaalinen hoitoaika. Olet lämpimästi tervetullut!

REKINA KARHULAHTI

OIKOMISHOIDON ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI

Hoidan sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

TOM LINDHOLM

SUU- JA LEUKAKIRURGI

Minulla on yli 10 vuoden kokemus ien- ja kiinnityskudossairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä. Panostan työssäni ehkäisevään hoitoon ja opastan kotihoitoon. Voit kääntyä puoleeni myös esteettisessä hoidossa. Tervetuloa!

HEIDI KARJALAINEN

SUUHYGIENISTI

Työtehtäviini kuuluu mm. hammaskivenpoisto, soodapuhdistukset, puremalihasten hieronta ja valkaisut sekä suun omahoidon opastus. Hoidan pelkopotilaita ja minulla on puudutusoikeudet. Tervetuloa!

NOORA LIESINEN

SUUHYGIENISTI

Teen hammaskivenpoistoa ja kotihoidonohjausta, hampaiden pinnoituksia, valkaisuja ja soodapuhdistuksia. Pyrin tarjoamaan asiakkaalle kivutonta hoitoa, tarvittaessa puudutuksessa. Lämpimästi tervetuloa! Kaikista hoidoistani -20% (ei koske valkaisuja)

IIDA TAKAMÄKI

SUUHYGIENISTIOPISKELIJA

Teen työtäni huolellisesti ja pyrin antamaan asiakkaalle aina miellyttävän hoitokokemuksen, myös tarvittaessa puudutuksessa. Panostan yksilölliseen omahoidon ohjaukseen. Lämpimästi tervetuloa! Kaikista palveluista -20% (ei koske valkaisuhoitoja)

PINJA SALONEN

SUUHYGIENISTIOPISKELIJA

Hoidan sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

HENNA MALINEN

HAMMASHOITAJA

Hoidan sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

ANNI TEHIKOSKI

HAMMASHOITAJA

Hoidan sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

ANNIINA RAINIO

HAMMASHOITAJA JA VASTAANOTTOVIRKAILIJA

Hoidan sinua Hampaasi Herttoniemessä. Lämpimästi tervetuloa!

MARI PARTONEN

VASTAANOTTOVIRKAILIJA

Puhelinajanvaraus:
+358 10 201 2020

Sähköpostiosoite:
hertsi@hampaasi.fi

Kauppakeskus Hertsi, Herttoniemi
Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki

Hammaslääkäri Herttoniemi

Tutustu Hampaasi Herttoniemi palveluihimme

Tutustu laadukkaisiin ja kokonaisvaltaisiin suun hyvinvoinnin palveluihimme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä alan moderneimmat laitteet takaavat alueen parhaan hoidon hampaillesi Helsingin Herttoniemessä. Tutustu myös esteettisiin sekä suuhygienistin palveluihimme. 

hammaslääkäri vastaanotto Helsinki

Viihtyisä vastaanotto Herttoniemessä

Moderni ja viihtyisä vastaanotto takaa sinulle miellyttävän kokemuksen jokaisella kerralla. Tervetuloa kokonaisvaltaiseen hammashoitoon!