Hampaiden valkaisu

Kokeneen ammattilaisen kanssa hammasklinikalla tehty hampaiden valkaisu on turvallisin ja tehokkain tapa saavuttaa onnistunut lopputulos.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä joko paikan päällä suuhygienistin vastaanotolla tai vaihtoehtoisesti kotona, suuhygienistin antamien neuvojen ja turvallisten aineiden avulla. Valkaisu tehdään aina puhtaaseen ja terveeseen suuhun, jotta voidaan varmistua valkaisun turvallisuudesta ja saadaan aikaiseksi mahdollisimman tasainen lopputulos. Ennen valkaisua suu tarkastetaan, ja suuhygienisti puhdistaa hampaat hammaskivestä sekä pinnallisista värjäytymistä.

Vastaanotolla tehtävässä valkaisussa hampaan pinnat käsitellään valkaisugeelillä luonnollisen tuloksen aikaansaamiseksi. Valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen.

Kotona voi myös tehdä valkaisun turvallisesti ja helposti ammattilaisen neuvojen mukaan. Kotivalkaisua varten hampaillesi teetetään yksilölliset kotivalkaisulusikat eli kotivalkaisumuotit, ja saat mukaasi valkaisuaineen.

Soodapuhdistus

Aina valkaisua ei välttämättä tarvita, vaan hampaista saadaan luonnollisen vaaleat ja kirkkaat sooda-/jauhepuhdistuksen avulla. Soodapuhdistus poistaa tehokkaasti värjäävien ruokien ja juomien hampaisiin jättämät tummentumat ja kellastumat. Jos hammasluu on luonnollisesti vaalea ja hampaiden värjäytyminen on vain pinnallista, on soodapuhdistus paras vaihtoehto. Tutustu myös muihin suuhygienistimme palveluihin.