Maksutavat

Vastaanotoillamme käyvät yleisimmät pankkikortit, käteinen, Svea-laskutus, OP-rahoitus, Resurs bank sekä EPassi. 

Sairauskassojen / yrityssopimuksien piiriin kuuluvien asiakkaiden maksut voivat jossain tapauksissa tapahtua suoralaskutuksella. Mainitsethan maksaessasi sairauskassan / yrityssopimuksen piiriin kuulumisestasi.

Varaa aikasi toimipisteisiin Vantaa (Aviapolis), Helsinki (Herttoniemi) ja Espoo (Iso Omena)

OP Rahoitus

Tutustu OP-Rahoitukseen

Maksa hammashoitosi helposti asiakastilillämme

• Tili 2 000 € – 7 500 €.

• Edullinen korko OP-prime + 7,50 %*.

• Jokaiselle ostokselle 30 päivää korotonta maksuaikaa.

• Ei luoton perustamismaksua.

• Joustava takaisinmaksuaika.

• Minimikuukausierä 1,7% tai vähintään 50€.

• Laskutuspalkkio 5 €/kk.

• Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

* Asiakastili on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 9,98 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 10/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 771,70 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin kuukauden välein, jolloin luottoaika on 80 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Resurs bank

Jaa maksusi osiin

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Hammashoitotilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai lähettämällä tekstiviestin HAMMAS numeroon 18311. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevilla käyntikerroilla
  • Minimiluottoraja 1 500 €, ostos voi olla luottorajaa pienempi

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida toimipaikassa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä.

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Hammashoitotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua Tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: https://apponline.resurs.com/form/fi51300/limitraise 

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin Omille sivuille. Kirjaudu Omille sivuille tästä.

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.

Svea

SVEA-laskutus

Muutoksia laskutukseen 1.11.2022 alkaen.

Asiakkaat, jotka valitsevat maksutavaksi laskun tulevat jatkossa saamaan laskun Svea Bank AB:ltä. Olemme keskittäneet laskujen lähetyksen ja hoidon Svea Bankille. Muutos ei vaikuta nykyiseen laskutuslisään.

Muutos ei vaikuta potilastietojen salassapitoon vaan Svealle toimitetaan ainoastaan asiakkaan yhteystiedot laskun toimitusta varten, sekä summa joka laskutuksen kautta hoidetaan. Erittelyn tehdyistä toimenpiteistä saa vastaanotolta nykyiseen tapaan.

Mikäli hoito koskee alaikäistä potilasta ja maksut halutaan laskutuksella korttimaksun sijaan tarvitaan huoltajan tiedot (sisältäen henkilötunnuksen) laskutusta varten, koska alaikäisen luottotietoja ei voida tarkistaa laskutuksen yhteydessä.